iSLaMLa.NeT besmele
10 Eylül 2010, 06:09:59 *
İslami Forum`a Hoşgeldiniz Misafir. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
islami radyo
islami sohbet, dini sohbet, islami forum, : iSLAMiYET GÜNEŞ GİBİDİR, ÜFLEMEKLE SÖNMEZ, GÜNDÜZ GİBİDİR GÖZ YUMMAKLA GECE OLMAZ, GÖZÜNÜ KAPAYAN YALNIZ KENDİNE GECE YAPAR.  islami sohbet

Ana Sayfa iSLAMi SOHBET iSLAMi RADYO Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ey Rabbim...  (Okunma Sayısı 51 defa)
0 Üye ve 1 Misafir konuyu incelemekte.
zeynep
Kıdemli Üye

REP PUANI: 57
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sol Yanım Çok Acıyor Anne..!!

« : 24 Haziran 2010, 11:50:30 »

Ey Rabbim

bütün güzell sözler sana söylemekle güzeldir

kırık dökükte olsa kabul eyle sözlerimi

yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı

kabul eyle beni

kabul eyle sözlerimi

suskunluğumu

dilsizliğimi

en güzel dua eyle

dua eyle dilsizliğimi

dua eyle suskunluğumu

en güzel dua eyle ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir

dua eyle sözlerimi

güzel eyle

güzel eyle.

Ya Rabb!

Mutluluk;
Bu dünyada varsa(!) o da Sana ulaşmakla vardır.Sana tabi olmak,Sana hamd,Sana şükürle vardır.Bu dünyada saadet ancak tevekkülle vardır.Sana öyle inanıp,öyle tâbi olup,Seni özlemekle vardır.Çünkü dünya saadeti zaten asıl saadete hazırlıktır.Yani vuslata!

Ya Rabb!

Mükafat;
Eğer buna layıksak(!),ancak Senin cemalini görmekle vardır.Eğer seni özlemişsek,eğer seni özleyebilecek kadar sana tâbiysek,işte o zaman mükafat haktır bize!Senin istediklerini vermiş,Sana Seni bir nebze övebilmişsek vardır mükafat!Sana kulluk edebilmiş,senin arzunla yanıyorsak işte o zaman cemalin, mükafatının en güzelidir!

Ya Rabb!

Azap;
Eğer buna layıksak,eğer biz de kalbimizi nefsimize emanet etmişsek vardır bize!Sana kullukta hatamız varsa,öfkelendiğimizde Senden kopacak kadar acizsek vardır bize!Nefsimizi Sana emanet edememiş,kalbini köle etmiş kullarındansak(!),hatta kulluğa erişememişsek vardır bize!

Ya Rabb!

Sen ilahsın!İnanılan,tevekkül edilen,tâbi olunan,şükür edilen,hamd edilensin!

Sen Rabsin!
Yaratan,yarattığına yol gösterensin!

Sen iki cihan saadeti nasip et!Mükafatlandıracak kadar kul eyle!Azabı hak etmeyecek,kalbini emanet edebilecek kadar kul eyle!Cemalini arzulayacak kadar,Seni özleyecek kadar aşık,mutluluk hissedebilecek kadar Seni bilen eyle!

Amin…

"İyi ki"lerim sınır ihlâli yapmaktan müebbete
mahkûm"Keşke"lerim haddini aşmakta... bugün. Hüzünleri süsleyip
istiflemekten artık yoruldum. Açılan yaralarıma "zaman ve duâ" sürdüm,
                 bekliyor..!!!
hazin___
Kıdemli Üye

REP PUANI: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2010, 12:37:43 »

Ya Rabb!

Mutluluk;
Bu dünyada varsa(!) o da Sana ulaşmakla vardır.Sana tabi olmak,Sana hamd,Sana şükürle vardır.Bu dünyada saadet ancak tevekkülle vardır.Sana öyle inanıp,öyle tâbi olup,Seni özlemekle vardır.Çünkü dünya saadeti zaten asıl saadete hazırlıktır.Yani vuslata!

ALLAH razıl olsun kardeşim...
VuSLaT
Tam Üye

REP PUANI: 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

“Haykıran sükûtlar vardır ki, ancak Allah işitir.

« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2010, 13:53:21 »

Amin Amin Aminnnn....Ellerine sağlık zeynepimm o kadar güzel bir paylaşımki alıntı yapmaya kalktım yanıt için inan her kelimesi her hecesi o kadar güzeldiki seçemedim tümüyle güzeldi Allah c.c. razı olsun neşeli gülecimm

Sakin Bir Nûn Hıçkırığıyım...Hepi Topu...Lam..Ra ! Şeddeli Mim ! Şeddeli Sus..! "HÛ" yazılı kimliklerde bakî SuSKuNLuKLaRa. 
Çorak vadilere yönelmişse sevgilerimiz, çevremizi kandırmıyorsa sulara, içimizden akan Nil olsa ne?!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

dini sohbet | islami sohbet | sohbet | chat | dini sohbet | islami sohbet | Kıranharmanı | İslami Radyo | dj bedr | dini sohbet | islami sohbet | dini sohbet | islami sohbet

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google ve orumceklerin son ziyareti 26 Ağustos 2010, 12:44:36 Bu Sayfa 0.108 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu