canan
Tam Üye

REP PUANI: 8
varlık ile yokluk arasında bir muamma..
|
 |
« : 05 Temmuz 2010, 08:13:01 » |
|
2- Allahım! Sen her şeyin sahibisin, senden başka hiçbir ilah yok. Sen benim Rabbimsin, ben de senin kulunum. Kendime yazık ettim, günahımı itiraf ediyorum. Tüm günahlarımı bağışla ki, senden başka günahları bağışlayan yok. Beni ahlakın güzeline ilet! Ahlakın en güzeline ancak sen iletirsin. Ahlakın kötüsünden beni uzaklaştır. Ahlakın kötüsünden, başkası değil, ancak sen uzaklaştırırsın. Allahım! Önceden yaptıklarımı, sonraya bıraktıklarımı, içimde gizlediklerimi, açığa vurduklarımı, aşırı davranışlarımı ve benim hakkımda benden daha iyi bildiklerini, benim için bağışla. Kalıcı olan sensin, senden başka hiçbir ilah yok.
Allahım! Yalnızken de, insanlar içindeyken de, senden yalnızca senden korkmayı dilerim. Rıza ve öfke hallerimde de, senden ihlas kelimesini dilerim. Fakirlikte ve zenginlikte tutumlu olmayı dilerim. Senden, bitmeyen nimeti isterim. Senden kazadan sonra rızayı isterim. Senden, kesilmeyen göz aydınlığı isterim. Senden, ölümden sonra güzel bir hayat dilerim. Cemâline bakmak ve sana kavuşmak lezzetini dilerim. Kimsenin zararına uğramamayı ve saptırıcı fitneye düşmemeyi dilerim. Bizi iman süsü ile süsle. Bizi doğruya eren ve doğru yolu gösterenlerden eyle.
Allahım! Biz senden, Peygamberin Muhammed'in (sav) istediği hayrı dileriz. Peygamberin Muhammed (sav) sana hangi şerlerden sığınmış ise, biz de o şerlerden sana sığınırız. Sen kendinden yardım dilenilensin. Varış yalnız sanadır. Kudret ve kuvvet ancak Allah iledir.
AMİN AMİN.
|