iSLaMLa.NeT besmele
10 Eylül 2010, 04:30:17 *
İslami Forum`a Hoşgeldiniz Misafir. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
islami radyo
islami sohbet, dini sohbet, islami forum, : iSLAMiYET GÜNEŞ GİBİDİR, ÜFLEMEKLE SÖNMEZ, GÜNDÜZ GİBİDİR GÖZ YUMMAKLA GECE OLMAZ, GÖZÜNÜ KAPAYAN YALNIZ KENDİNE GECE YAPAR.  islami sohbet

Ana Sayfa iSLAMi SOHBET iSLAMi RADYO Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DUA  (Okunma Sayısı 48 defa)
0 Üye ve 1 Misafir konuyu incelemekte.
canan
Tam Üye

REP PUANI: 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

varlık ile yokluk arasında bir muamma..

DUA
« : 05 Temmuz 2010, 08:13:01 »

2- Allahım! Sen her şeyin sahibisin, senden başka hiçbir ilah yok. Sen benim Rabbimsin, ben de senin kulunum. Kendime yazık ettim, günahımı itiraf ediyorum. Tüm günahlarımı bağışla ki, senden başka günahları bağışlayan yok. Beni ahlakın güzeline ilet! Ahlakın en güzeline ancak sen iletirsin. Ahlakın kötüsünden beni uzaklaştır. Ahlakın kötüsünden, başkası değil, ancak sen uzaklaştırırsın. Allahım! Önceden yaptıklarımı, sonraya bıraktıklarımı, içimde gizlediklerimi, açığa vurduklarımı, aşırı davranışlarımı ve benim hakkımda benden daha iyi bildiklerini, benim için bağışla. Kalıcı olan sensin, senden başka hiçbir ilah yok.

Allahım! Yalnızken de, insanlar içindeyken de, senden yalnızca senden korkmayı dilerim. Rıza ve öfke hallerimde de, senden ihlas kelimesini dilerim. Fakirlikte ve zenginlikte tutumlu olmayı dilerim. Senden, bitmeyen nimeti isterim. Senden kazadan sonra rızayı isterim. Senden, kesilmeyen göz aydınlığı isterim. Senden, ölümden sonra güzel bir hayat dilerim. Cemâline bakmak ve sana kavuşmak lezzetini dilerim. Kimsenin zararına uğramamayı ve saptırıcı fitneye düşmemeyi dilerim. Bizi iman süsü ile süsle. Bizi doğruya eren ve doğru yolu gösterenlerden eyle.

Allahım! Biz senden, Peygamberin Muhammed'in (sav) istediği hayrı dileriz. Peygamberin Muhammed (sav) sana hangi şerlerden sığınmış ise, biz de o şerlerden sana sığınırız. Sen kendinden yardım dilenilensin. Varış yalnız sanadır. Kudret ve kuvvet ancak Allah iledir.

AMİN AMİN.

Her şekil dardır, ma’nâya nasıl sıgar?
Dilenci kulübesinde, sultânın ne isi var?
Şekle bakan gâfil, ma’nâdan ne anlar?
Cemâli görmeyince, cânânla ne isi var?
hazin___
Kıdemli Üye

REP PUANI: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2010, 14:06:17 »

Allahım! Yalnızken de, insanlar içindeyken de, senden yalnızca senden korkmayı dilerim. Rıza ve öfke hallerimde de, senden ihlas kelimesini dilerim. Fakirlikte ve zenginlikte tutumlu olmayı dilerim. Senden, bitmeyen nimeti isterim. Senden kazadan sonra rızayı isterim. Senden, kesilmeyen göz aydınlığı isterim. Senden, ölümden sonra güzel bir hayat dilerim. Cemâline bakmak ve sana kavuşmak lezzetini dilerim. Kimsenin zararına uğramamayı ve saptırıcı fitneye düşmemeyi dilerim. Bizi iman süsü ile süsle. Bizi doğruya eren ve doğru yolu gösterenlerden eyle. AMİN..

ALLAH razı olsun....
VuSLaT
Tam Üye

REP PUANI: 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

“Haykıran sükûtlar vardır ki, ancak Allah işitir.

« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2010, 14:33:28 »

Allahım! Yalnızken de, insanlar içindeyken de, senden yalnızca senden korkmayı dilerim. Rıza ve öfke hallerimde de, senden ihlas kelimesini dilerim. Fakirlikte ve zenginlikte tutumlu olmayı dilerim. Senden, bitmeyen nimeti isterim. Senden kazadan sonra rızayı isterim. Senden, kesilmeyen göz aydınlığı isterim. Senden, ölümden sonra güzel bir hayat dilerim. Cemâline bakmak ve sana kavuşmak lezzetini dilerim. Kimsenin zararına uğramamayı ve saptırıcı fitneye düşmemeyi dilerim. Bizi iman süsü ile süsle. Bizi doğruya eren ve doğru yolu gösterenlerden eyle.Ayaklarımızı bir an bile islam yolundan ayırma amin amin amin...Rabbim Allah razı olsun canan ablamm  ellerine sağlık

Sakin Bir Nûn Hıçkırığıyım...Hepi Topu...Lam..Ra ! Şeddeli Mim ! Şeddeli Sus..! "HÛ" yazılı kimliklerde bakî SuSKuNLuKLaRa. 
Çorak vadilere yönelmişse sevgilerimiz, çevremizi kandırmıyorsa sulara, içimizden akan Nil olsa ne?!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

dini sohbet | islami sohbet | sohbet | chat | dini sohbet | islami sohbet | Kıranharmanı | İslami Radyo | dj bedr | dini sohbet | islami sohbet | dini sohbet | islami sohbet

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 23:57:15 Bu Sayfa 0.181 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu