iSLaMLa.NeT besmele
10 Eylül 2010, 04:33:01 *
İslami Forum`a Hoşgeldiniz Misafir. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
islami radyo
islami sohbet, dini sohbet, islami forum, : Kur'an; insanları terbiye ve nefislerini tezkiye ve kalblerini tasfiye ediyor. ruhlara inkişaf ve terakki ve akıllara istikamet ve nur ve hayata hayat ve saadet veriyor. elbette böyle bir kitabın misli yoktur, harikadır, fevkaladedir, mu'cizedir.

Ana Sayfa iSLAMi SOHBET iSLAMi RADYO Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mechull kardeşimizin kızı için  (Okunma Sayısı 58 defa)
0 Üye ve 1 Misafir konuyu incelemekte.
VuSLaT
Tam Üye

REP PUANI: 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

“Haykıran sükûtlar vardır ki, ancak Allah işitir.

« : 09 Temmuz 2010, 02:32:14 »

Kanalımızın formumuzun değerli kardeşimiiz hocamızın kızı şuan hastanede yavrumuzun ismi sümeyye sena hep birlikte dua edelim Rabbim şafi isminle şifa versin inşAllah

Sakin Bir Nûn Hıçkırığıyım...Hepi Topu...Lam..Ra ! Şeddeli Mim ! Şeddeli Sus..! "HÛ" yazılı kimliklerde bakî SuSKuNLuKLaRa. 
Çorak vadilere yönelmişse sevgilerimiz, çevremizi kandırmıyorsa sulara, içimizden akan Nil olsa ne?!
EDEP-YA-HU
Kıdemli Üye

REP PUANI: 30
Çevrimdışı Çevrimdışı

güzeli güzel yapan EdEp'tir....

« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2010, 11:00:50 »

kendi ailem ve kursdaki bütün çocuklarımla beraber dua ettik rabbım kabul eyler... kızımızı ailesine bağışlar...BÜTÜN DUA BEKLEYEN HASTALARA RABBIM ŞAFİ İSMİ İLE TECELLİ EYLESİN SELAM VE DUA İLE...

Ey kişi, sen “Allahı seviyorum” diyorsun,
hem de günâh işleyip, hep âsî oluyorsun.
Sevgin doğru olsaydı, ederdin Ona tâ’at,
ZemZem
Kahraman Üye

REP PUANI: 25
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2010, 20:47:19 »

PEYGAMBERİMİZ’İN ŞİFA DUASI
. Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim

Amin   en kısa zamanda rabbim şifasını verir inşallah !!!

İçime sığmıyor hüzünlerim;
Sana geliyorum; düşe kalka.
Susuyor dilim;
Senin huzurunda sözlerim "gözlerimden" akıyor...
Adım duâ!
Özüm duâ!
Duâya sakla/n/dım; ben/i kimse bulamasın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

dini sohbet | islami sohbet | sohbet | chat | dini sohbet | islami sohbet | Kıranharmanı | İslami Radyo | dj bedr | dini sohbet | islami sohbet | dini sohbet | islami sohbet

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google ve orumceklerin son ziyareti 04 Ağustos 2010, 20:08:21 Bu Sayfa 0.09 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu