iSLaMLa.NeT besmele
07 Eylül 2010, 03:13:14 *
İslami Forum`a Hoşgeldiniz Misafir. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
islami radyo
islami sohbet, dini sohbet, islami forum, : iSLAMiYET GÜNEŞ GİBİDİR, ÜFLEMEKLE SÖNMEZ, GÜNDÜZ GİBİDİR GÖZ YUMMAKLA GECE OLMAZ, GÖZÜNÜ KAPAYAN YALNIZ KENDİNE GECE YAPAR.  islami sohbet

Ana Sayfa iSLAMi SOHBET iSLAMi RADYO Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GOZLERIMM SENI ARIYOR YARR .  (Okunma Sayısı 28 defa)
0 Üye ve 1 Misafir konuyu incelemekte.
ZemZem
Kahraman Üye

REP PUANI: 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 12 Temmuz 2010, 00:20:28 »

YUREGIMDEKI HASRET GOZLERIMDEN YAS OLUP AKARKEN TEK TESELLIM YINE SECCADEM OLURKENN BENIM YINE GOZLERIMM SENI ARIYOR YARR .

.BEN SANA GELMEDEN BU HASRET DINMEYECEK..YA KEVSER HAVUZUNUN BASINDA VAHSIYE DEDIGIN GIBI GOZUME GOZUKME DERSEN NE OLUR HALIM YARR...

SUAN AKAN GOZLASLARIM SAHIDIM OLSUNKI SENI COK SEVIYORUMM EMANETLERINE LAYIGIYLE SAHIP CIKAMASAMDA SENI COK SEVIYORUMM EFENDIMM..

.BENIM YARIM BENIM HASRETIM BENIM ANNEM BENIM BABAM SENSIN EFENDIMM..TUT ELLERIMI BIRAKMA ARTIK BENI HEMDE HIC BIRAKMAA ...OZLEDIM COK OZLEDIMM YUREK SIZIM EFENDIM:(((

İçime sığmıyor hüzünlerim;
Sana geliyorum; düşe kalka.
Susuyor dilim;
Senin huzurunda sözlerim "gözlerimden" akıyor...
Adım duâ!
Özüm duâ!
Duâya sakla/n/dım; ben/i kimse bulamasın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

dini sohbet | islami sohbet | sohbet | chat | dini sohbet | islami sohbet | Kıranharmanı | İslami Radyo | dj bedr | dini sohbet | islami sohbet | dini sohbet | islami sohbet

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google ve orumceklerin son ziyareti 16 Ağustos 2010, 00:35:31 Bu Sayfa 0.075 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu