iSLaMLa.NeT besmele
07 Eylül 2010, 02:51:54 *
İslami Forum`a Hoşgeldiniz Misafir. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
islami radyo
islami sohbet, dini sohbet, islami forum, : "Kadere iman eden, kederden emin olur" kudsi düsturunu kendine rehbet et. Hevesli akılsız çocuklar gibi muvakkat, ehemmiyetsiz lezzetlerin peşinden koşma!

Ana Sayfa iSLAMi SOHBET iSLAMi RADYO Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM  (Okunma Sayısı 34 defa)
0 Üye ve 1 Misafir konuyu incelemekte.
ZemZem
Kahraman Üye

REP PUANI: 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 28 Temmuz 2010, 19:29:39 »

DUA MÜSLÜMANIN SİLAHIDIR, KUL ACZİNİ ANLAYIP MALİK’İNİ TANIMALI VE YALNIZCA O'NDAN İSTEMELİDİR.
Ey Rabbim! Ölüme hazırlıksız yakalanmaktan ve gafil olmaktan sana sığınırım.
Ey Rabbim! Nice yüzlerin beyaz, nice yüzlerin kara olacağı günde Sen yüzümü nurunla beyaz kıl, nurlandır.
Ey Rabbim! Kovulmuş şeytanın şerrinden ve onun kötü tuzaklarından sana sığınırım.
Allah’ım, zelil olmaktan ve zillete uğramaktan sana sığınırım.
Ya Rab! Kalplerimizi ilminle süsle, ibadetinle bütün azalarımızı güzelleştir, takva ile keramete kavuştur.
Allah’ım, bizi batıldan hakka ilet, bizi karanlıktan aydınlığa eriştir, bizi ölümden ebediyete ulaştır.
Allah’ım, hayattaki bütün sevinçlerim için sana şükürlerimi sunuyorum, kabul et.
Peygamber efendimiz (S.A.V) her ne istemişse onlardan istiyorum, neden uzak durmuşsa onlardan sana sığınırım Ya Rabbim!
Malın hayırlısını, imanın hayırlısını, evladın hayırlısını, yaşamın ve ölümün hayırlısını senden istiyorum Ya Rabbim.
Huzuruna tertemiz gelmeyi bizlere nasip eyle Allah’ım.
Evlatlarımızı Salih kimselerden eyle hidayete erdir Ya Rabbim!
Nebiler, Enbiyalar, Evliyalar, Şehitler hürmetine, Habibin hürmetine, Eshab-ı kiramın hürmetine, Aşık kulların hürmetine, 6666 ayet hürmetine Sen dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim!
Evlerimize huzur, gönüllerimize nur yağdır Ya Rabbim!
Hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, darda kalmışlara kolaylıklar nasib eyle Ya Rabbim!
İslama ve Müslümanlara yardım eyle, devletimizi ve milletimizi her türlü kötülükten, depremlerden, sel baskınlarından, afetlerden, musibetlerden muhafaza eyle Ya Rabbim!
Ya Rabbim! Sen yüzümüzün karasına bakma, bizi nar-ı cehenneminde yakma Ya Rabbim!

İçime sığmıyor hüzünlerim;
Sana geliyorum; düşe kalka.
Susuyor dilim;
Senin huzurunda sözlerim "gözlerimden" akıyor...
Adım duâ!
Özüm duâ!
Duâya sakla/n/dım; ben/i kimse bulamasın.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

dini sohbet | islami sohbet | sohbet | chat | dini sohbet | islami sohbet | Kıranharmanı | İslami Radyo | dj bedr | dini sohbet | islami sohbet | dini sohbet | islami sohbet

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google ve orumceklerin son ziyareti 19 Ağustos 2010, 20:00:50 Bu Sayfa 0.072 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu